Tropilab Inc.
PAO PEREIRA TINCTUUR
(tinctura Geissospermum vellosii)

van AMAZON HERBS®Home
Tincturen

Overzicht

Geissospermum vellosii-Pao pereira - Tropilab Inc. Pao Pereira is een inheemse boom uit het Amazone regenwoud.
Het wordt gebruikt als een alternatieve therapie voor vele kankersoorten; alleen of in combinatie met kanker medicijnen.
Het extract van de bittere binnenbast blijkt effectief om de proliferatie van HIV, herpes virussen, kanker en leukemiecellen te onderdrukken.
Het is effectief in het voorkomen van onder andere, prostaatkanker en/of het verminderen van PSA niveaus*.
Het wordt gebruikt bij de behandeling van malaria (Plasmodium falciparum**) en ter versterking van het immuniteits-systeem. Het kan ook van waarde zijn bij de bestrijding van AIDS en herpes.
Alkaloiden van Pao Pereira Hebben dezelfde toxische werking tegen bepaalde kankercellen; echter niet tegen de normale cellen.
Pao Pereira remt ook de replicatie van het Herpes simplex virusgenoom.
Het overbrugt gemakkelijk de hersen-bloedbarierre en hecht zichzelf aan de potentiele kankercellen.
De alkaloiden dragen een risico van toxiciteit slechts in gevallen van overdosis en vertonen geen bijverschijnselen.
Geissospermum vellosii-Pao pereira tincture  - Tropilab Inc. De tinctuur kan worden gebruikt bij alle soorten ziekten met immunodeficiŽntie. Deze tinctuur kan worden gebruikt als een aanvullende synergetische therapie bij vele vormen van kanker, naast chemo- en bestralingstherapie.


Bestanddelen

Indool en beta-carbolin-alkaloiden: geissospermine, flavopereirine, vellosine, geissoschizoline (en derivativaten), geissoschizoline N4-oxide en 1,2-dehydrogeissoschizoline, apogeissoschizine, pausperadine.


Farmacologie

Alkaloiden van de binnen-bast van Geissospermum vellosii (Geissospermun laeve) bezitten een verscheidenheid aan therapeutische eigenschappen inclusief antimalaria-werking, sexuele stimulans en remming van de proliferatie van HIV en herpes virussen.
Geissospermum vellosii-Pao pereira outer bark - Tropilab Inc Bast-extracten van Geissospermum vellosii, rijk aan alpha-carboline alkaloiden, hebben significante antikanker werking in bepaalde preklinische modellen; ze onderdrukken prostaatkanker- cellen.
Flavopereirine*** oefent een selectieve remming uit op virale HIV infectie, in het bijzonder bij patiënten geïnfecteerd door HIV-1; dit verschaft een manier voor de behandeling van HIV (Human Immunodeficiency Virus).
Het houdt een belofte in voor de behandeling van prostaatkanker van lage orde en voorkomt het begin van gemetastaseerde ziekte**** en/of het verminderen van de verdubbelingstijd van PSA niveaus bij mannen met positieve biopsies. Verder het vertonen van relatief lage Gleason scores en morphologische karakteristieken van zich niet verspreidende en langzaam vorderende prostaatkanker.
Geissospermum vellosii-Pao pereira inner bark - Tropilab Inc Toegepast op een lijn van gekweekte kankercellen, onderdrukt het extract de celgroei significant en snel; het veroorzaakt afsterven van kankercellen. Het extract veroorzaakt ook een significante afname in de totale tumoromvang. Onderzoek suggereert ook dat, aangezien Pao pereira tumor-onderdrukkende werking zonder toxiciteit bezit, het kan worden gebruikt om kanker te voorkomen en niet slechts alleen als een behandeling ervan te dienen.
Het grootste effect op tumorgroei lijkt juist plaats te vinden bij lagere doses van de Pao Pereira.

Het ontbreken van een effectieve therapie is een groot problem bij de behandeling van pancreas (alvleesklier) kanker; deze is namelijk één van de dodelijkste vormen van kanker.
Een extract van Pao Pereira (Pao), in verband met haar anti-pancreas kankerwerking, werd onderzocht. Alleen of in combinatie met het eerste lijn chemotherapeutisch geneesmiddel Gemcitabine, handelsnaam Gemzar® (Gem), de huidige standaard voor verzorging van gevorderde pancreaskanker. Terwijl Gem zorgde voor een aanzienlijke remming, onderdrukte behandeling met Pao tumorgroei in muizen aanzienlijk met 70-72%.
Gecombineerde Pao en Gem behandeling verbeterde verder de tumorremmende werking vergeleken met alleen Gemcitabine en verminderde ook aanmerkelijk metastatische laesies in het peritoneum (buikvlies).
Combinatie van Pao Pereira met chemotherapeutische geneesmiddelen schijnt ook een synergetisch effect te hebben op ovariële kanker (eierstokkanker) cellen.

Combinatie van Pao Pereira met de chemotherapie medicijnen (Carboplatin) schijnt ook synergistisch effect op baarmoederkanker cellen te hebben.
Pao Pereira alleen al onderdrukt tumorgroei met 79% en teruglopende hoeveelheid van buikwaterzucht met 55%. Indien gecombineerd met Carboplatin (Paraplatin®), bereikt de remmimg van de tumor een waarde van 97% en de ascites (buikwaterzucht) was volledig uitgeroeid.

Voor meer diepte informatie, bezoek ook onze PAO PEREIRA DATABASE pagina.


*Prostaat-specifiek antigeen (PSA), een protein gemaakt door cellen van de prostaatklier.
De PSA test meet het niveau van PSA in het bloed. The PSA test welke wordt gebruikt, heeft beperkingen en is nog steeds controversieel.

**Plasmodium falciparum is een parasiet, een van de Plasmodium soorten welke malaria in mensen veroorzaakt. Malaria veroorzaakt door deze soort is de meest gevaarlijke.

***Flavopereirine is een kleine molecule welke in staat is om de hersen bloedbarriere te kruisen als zodanig is het goed te gebruiken bij de behandeling van hersentumoren en ook effectief tegen een scala van kankersoorten.

****Verspreiding van kanker van het ene - naar het andere lichaamsdeel.Dosering

Kankers (alleen gebruikt of in synergie met chemotherapie, bestralings- therapie en andere chemotherapeutische geneesmiddelen).
Geissospermum vellosii - Pao pereira klein gekapte boomtakken - Tropilab Inc Tinctuur: 2 - 8 ml/dag (2 - 8 volle pipetten per dag).
Aftreksel (kruidenthee): 3 - 5 kopjes/dag

Virale ziekten (AIDS, Herpes, Hepatitis C).
Tinctuur: 2 - 8 ml/dag.
Aftreksel (kruidenthee): 3 - 5 kopjes/dag.


Bijverschijnselen en/of interacties

Geen bekende bijverschijnselen; vrouwen in verwachting of die borstvoeding geven en zij, die medicijnen op recept gebruiken, moeten hun dokter consulteren.
Pao Pereira kan een wisselwerking aangaan met antikanker Ė en antimalaria-geneesmiddelen.


Referentie

Indole and -Carboline Alkaloids from Geissospermum sericeum-
Jonathan C P Steele, Nigel C Veitch, Geoffrey C Kite, Monique S J Simmonds*, and David C Warhurst
Jodrell Laboratory, Royal Botanic Gardens, Kew, Richmond, Surrey, TW9 3DS, U.K., and Department of Infectious and Tropical Diseases, London School of Hygiene and Tropical Medicine, London, U.K.

A search for natural bioactive compounds in Bolivia through a multidisciplinary approach. Part I. Evaluation of the antimalarial activity of plants used by the Chacobo Indians-
Instituto Boliviano de Biologia de Altura, La Paz, Bolivia.

Evaluation of French Guiana traditional antimalarial remedies-
Bertani S, Bourdy G, Landau I, Robinson JC, Esterre P, Deharo E.
Laboratoire de Parasitologie Comparee et Modeles Experimentaux, Museum National d'Histoire Naturelle, Paris, France.

Evidence role of 5-HT(1A) receptor on antinociceptive action from Geissospermum vellosii-
Werner JA, Oliveira SM, Martins DF, Mazzardo L, Dias Jde F, Lordello AL, Miguel OG, Royes LF, Ferreira J, Santos AR.
Programa de Pós-graduação em Farmacologia, Centro de Ciências da Saúde, Universidade Federal de Santa Maria, Santa Maria, Brazil.
J Soc Integr Oncol, 2009 Spring; 7(2):59-65.

Beta-carboline alkaloid-enriched extract from the amazonian rain forest tree pao pereira suppresses prostate cancer cells-
Bemis DL, Capodice JL, Desai M, Katz AE, Buttyan R,
Department of Urology, College of Physicians and Surgeons, Columbia University Medical Center, New York, NY, USA.
dbemis@licr.org.

Inhibition of pancreatic cancer and potentiation of gemcitabine effects by the extract of Pao Pereira.
Yu J, Drisko J, Chen Q.
Department of Pharmacology, Toxicology and Therapeutics, University of Kansas Medical Center, Kansas City, KS 66160, USA.

The plant extract of Pao pereira potentiates carboplatin effects against ovarian cancer.
Yu J, Chen Q.
Pharm Biol. 2014 Jan;52(1):36-43. doi: 10.3109/13880209.2013.808232. Epub 2013 Sep 13.De bovenstaande presentatie is slechts voor informatieve- en educatieve doeleinden.
Het is gebaseerd op wetenschappelijke studies (mens, dier, of in- vitro), klinische ervaring, of traditioneel gebruik.
Voor veel van de besproken ziekten en aandoeningen, is behandeling met op recept verkrijgbare of vrij verkrijgbare medicijnen ook mogelijk.
Raadpleeg uw arts, gezondheidswerker en/of apotheker voor elk gezondheidsprobleem en voordat u voedings-supplementen gebruikt of, voor het maken van eventuele wijzigingen in de voorgeschreven medicatie.

Koop 6 flessen, bespaar 10%; koop 12 flessen en bespaar 15%!
(De korting is inbegrepen in de verkoopprijs).


Item Omschrijving Eenheid Prijs Hoeveelheid

Geissospermum vellosii tinctuur 1 fl. oz (30 ml) US$ 15.40
Geissospermum vellosii tinctuur 6 x 1 fl. oz (6 x 30 ml) US$ 83.16
Geissospermum vellosii tinctuur 12 x 1 fl. oz (12 x 30 ml) US$ 157.08
Geissospermum vellosii tinctuur 2 fl. oz (60 ml) US$ 28.00
Geissospermum vellosii tinctuur 6 x 2 fl. oz (6 x 60 ml) US$ 151.22
Geissospermum vellosii tinctuur 12 x 2 fl. oz (12 x 60 ml) US$ 285.64

Geissospermum vellosii schors 3 lb ($43.00/lb)(454 gr) US$129.00
Geissospermum vellosii schors 5 lbs ($40.85/lb) US$204.25
Geissospermum vellosii schors 10 lbs ($38.72/lb) US$387.16
Geissospermum vellosii schors 25 lbs ($36.56/lb) US$914.07
Geissospermum vellosii schors 50 lbs ($34.40/lb) US$1720.00
Geissospermum vellosii schors 100 lbs ($32.26/lb) US$3226.08


Voor orders van meer dan 100 lbs, aub stuur ons een e-mail (info@tropilab.com).


Voor het juiste vrachttarief, bezoek svp. onze Webwinkel pagina!TROPILAB® INC
Alle rechten voorbehouden
Afwijzing


Home | Achtergronden | Groentezaden | Grote orders | Levende planten | Medicinale Ondersteuning | Medicinale Plantenlijst | Medicinale plantenzadenlijst | Medicinale Theeën | Oliën | Ontgifting | Over Suriname | Over Tropilab | Palmen | Produkten | Rizomen and wortelbollen | Surinaamse keuken |Tincturen | Tropisch Hard Hout | Tropische Regenwoud | Tropische Snijbloemen | Tropische vruchtenzaden |

Contact ons | Links | Web Winkel

Retourbeleid | Privacybeleid